Den bedste og billigste børneferie.
Altid inkl. billetter til LEGOLAND
LEGOLAND Wild West cottages - Billund
Lige ved siden af LEGOLAND® finder du den nye LEGOLAND Wild West cottages og camping, en stemningsfuld ferieby for hele familien med hostel, hytter, campingplads og masser af udeliv og plads til leg og sjov.
Inkl billetter til LEGOLAND
450 mfra LEGOLAND
Uden morgenmad
Gratis parkering
Gratis Wi-Fi

Afstand

 • LEGOLAND 450 m
 • Lufthavn 2 km
 • Køretid LEGOLAND (min.) 2

Beskrivelse

Familieferie i LEGOLAND® Wild West cottages og camping
Lige ved siden af LEGOLAND® finder du den nye LEGOLAND® Wild West cottages og camping. LEGOLAND® Wild West cottages og Camping er beliggende i LEGOLAND® Holiday Village - en stemningsfuld ferieby for hele familien med hostel, hytter, campingplads og masser af udeliv og plads til leg og sjov.
Bo som cowboys i vores skønne wild west-hytter.  Der er naturligvis også mulighed for, at I tager jeres egen campingvogn eller telt med og nyder pladsens mange aktiviteter og faciliteter.
LEGOLAND® Holiday Village byder på en LEGO® shop, legepladser, klappedyr, bålpladser og naturligvis mulighed for dagligvareindkøb. Vi tilbyder også en pirat-restaurant, hvor I kan nyde en stor, lækker morgenbuffet eller aftensmaden. Og så er vi naboer til Lalandia og Billund Bad, hvis I skulle få lyst til en dukkert.

Ta’ hele familien med til LEGOLAND® Wild West cottages og camping. Det bli’r vildt sjovt.

Wild west hytter
I vores hyggelige wild west hytter kan hele familien bo som cowboys og nyde følelsen af at være ægte nybyggere i bedste blokhusstil. I køkkenet kan I lave jeres måltider selv, fx en stor stak pandekager, der kan nydes på den overdækkede terrasse, eller I kan nyde en lækker buffet i familierestauranten.
 Hytterne ligger i en lille by, der oser af western-stemning, og ungerne vil elske at lege cowboys og indianere på vores wild west legepladser, der vrimler med vilde LEGO® dyr; bjørne, ulve og ørne.

Så slip ungerne løs, og lad dem tumle sig med alverdens legekammerater på vores wild west-, indianer- og sørøverlegepladser, mens de voksne fx kan mødes over vores store familiegrill i bålhytten.

Vi siger Howdy – og velkommen til.


Bemærk: Nogle billeder er eksempler.

 • Ankomst fra kl 15:00. Afrejse senest kl 11:00.
 • Du får billetterne tilsendt på e-mail når du har booket. I kan derfor komme ind i LEGOLAND når parken åbner kl 10.00. Billetterne gælder på 2 valgfrie dage under opholdet.
Lav en søgning for at se alle vores tilbud inklusive billetter til LEGOLAND fra LEGOLAND Wild West cottages
Søg efter tilbud
 • LEGOLAND Wild West cottages
  Wild West Cottage, 25 m² med bad/toilet
  max. 5 personer
  max. 5 personer
  Inkl billetter til LEGOLAND
  Uden morgenmad
  Gratis Wi-Fi

  Generelt

  • Røgfrit
  • Køleskab
  • Toilet
  • Bad/douche
  • Boligareal 25
  • Elkedel
  • Internetadgang

  Beskrivelse

  Wild West hytterne er for ægte cowboys - nyd følelsen af at være ægte nybyggere i bedste blokhusstil. I køkkenet kan I lave jeres måltider selv, fx en stor stak pandekager, der kan nydes på den overdækkede terrasse. Der er sovepladser til 5 personer, og der forefindes Køleskab, el-kogeplader, tv, service og bestik til 6 personer samt gryder og pander i hytterne. Dyner og hovedpuder forefindes, men sengetøj skal medbringes eller lejes på pladsen. Hytterne har eget bad og toilet.

  Denne hytte er på 25 m², har eget bad og toilet og 2 soverum. Det ene med dobbeltseng, det andet med en køjeseng og en enkelt seng.

  Hytterne er el-opvarmede og velisolerede.
  Der er køleskab, elektriske kogeplader og TV.
  Alle hytter har indlagt vand til køkkenvask med afløb - i hytter af typen Wild West Cottage er der også bad og toilet.
  Brug af soveposer er ikke tilladt.

  Prisen er inkl. el, vand, varme og slutrengøring.
   

  Er der noget du er i tvivl om ?

  Kontakt os hvis du har flere spørgsmål vedrørende dette emne.
Lav en søgning for at se alle vores tilbud inklusive billetter til LEGOLAND fra LEGOLAND Wild West cottages
Søg efter tilbud

Brug for hjælp?

Mail:
Vi besvarer mails indenfor 24 timer, også i weekenden og på helligdage.