Sportscenter Danmark - Danhostel - Vejen
Der er gode attraktioner i området omkring Sportscenter Danmark - Danhostel, både for store og små og med forskellige interesser – LEGOLAND ligger 35 km herfra - God infrastruktur, E20-motorvejen ligger 1 km fra Danhostel Sport.
Inkl 2 valgfri dage i LEGOLAND
30 kmfra LEGOLAND
Inkl morgenmad
Vurdering
Meget tilfreds.
4,0 af 5
(7 anmeldelser)

Afstand

 • LEGOLAND 30 km
 • Lufthavn 35 km
 • Køretid LEGOLAND (min.) 35

Beskrivelse

Sportscenter Danmark – Danhostel

Sportscenter Danmark – Danhostel ligger i sportslige omgivelser, hvor der er aktiviteter og faciliteter for hele familien – Sportscenter Danmark – Danhostel er en del af Vejen Idrætscenter som er én af Danmarks største idrætsanlæg. Alle vores værelser er med toilet, bad, tv og gratis WIFI.

 

Sportscenter Danmark – Danhostel har køkken som er til fri afbenyttelse af alle som bor på Danhostel Sport. Du kan i vores Sportscafé i Vejen Idrætscenter købe salatbar, sandwich, og dagens ret, samt lækre snacks for enhver smag – samt har vi A Lá carte fra mandag til torsdag kl. 18.00 – 21.00 på vores Sportshotel, som ligger 300 meter i gåafstand med stien. - Vores menukort skifter med årstiderne, du kan finde nuværende menukort på vores hjemmeside www.vejenic.dk under fanen ”Café”.

 

Vil du være aktiv mens du er hos os, har du gode muligheder herfor, du kan tilkøbe dig et sportspas som giver dig adgang til alle vores sportslige aktiviteter, heraf i form af svømmehal med helseområde, stort motionscenter – hvor der også er mulighed for at deltage på vores fitnesshold bl.a. Indoor Cycling, Easy Line, ketsjersport (Badminton, tennis og squash) og springsal.

 

Der er gode attraktioner i området omkring Danhostel Sport, både for store og små og med forskellige interesser – LEGOLAND ligger 35 km herfra - God infrastruktur, E20-motorvejen ligger 1 km fra Danhostel Sport. I vores nærområde kan vi byde på oplevelser som Vejen Kunstmuseum, Enghave Dyre- og naturpark, Sønderskov Herregård m.m. spørger i receptionen hvis I har særlige spørgsmål omkring oplevelser i vores område.

 

Ca. 15 minutters gang fra Sportscenter Danmark – Danhostel ligger Vejens gågade, med specialbutikker for enhver smag og hvor der er et hyggeligt bymiljø – der er stisystem fra Danhostel og ned i byen.

 

Vi bestræber os på at give vores gæster den bedste oplevelse!

 

Anmeldelser

Anmeldelser fra gæster, som har boet på Sportscenter Danmark - Danhostel
 • Hvor børnevenligt var overnatningsstedet?
   
  4,1
 • Hvor tilfreds var du med værelsets/lejlighedens/hyttens standard?
   
  3,9
 • Hvor tilfreds var du overordnet med dit ophold?
   
  4,1
 • Var personalet venlige og hjælpsomme?
   
  4,0
 • Hvor tilfreds var du med dit ophold i forhold til prisen?
   
  3,7
Meget tilfreds
4/ 5,0
Baseret på 7 anmeldelser
 • Ankomst fra kl 15:00. Afrejse senest kl 10:00.
 • Du får billetterne tilsendt på e-mail når du har booket. I kan derfor komme ind i LEGOLAND når parken åbner kl 10.00.
Lav en søgning for at se alle vores tilbud inklusive billetter til 2 dage i LEGOLAND fra Sportscenter Danmark - Danhostel
Søg efter tilbud
 • Sportscenter Danmark - Danhostel
  Familieværelse max. 6 personer
  Inkl 2 valgfri dage i LEGOLAND
  Inkl morgenmad

  Beskrivelse

  Prisen er inkl. linned og håndklæde.

  Vi har 16 værelser, hvoraf 5 værelser er 6-personersværelser. Alle værelser er med eget bad og toilet. Der er TV og gratis trådløst internet på alle værelserne.

  OBS: Morgenmad er på hotellet
  Tilkøb: ”Smør-selv” madpakke til kr. 50, Man får udleveret en ”To-Go” pose med 1 stk. Kildevand og serviet, hvorefter de kan smøre madpakken ved morgenmadsbuffeten og tage med på farten.
   

  Er der noget du er i tvivl om ?

  Kontakt os hvis du har flere spørgsmål vedrørende dette emne.
Lav en søgning for at se alle vores tilbud inklusive billetter til 2 dage i LEGOLAND fra Sportscenter Danmark - Danhostel
Søg efter tilbud

Brug for hjælp?

Mail:
Vi besvarer mails indenfor 24 timer, også i weekenden og på helligdage.