Dancamps Trelde Næs - Fredericia
Dancamps Trelde Næs - En af danmarks bedst beliggende pladser Velkommen til Trelde Næs CAMPING på en af danmarks bedst beliggende pladser, kun 50 km fra LEGOLAND og LØVEPARKEN.
Inkl 2 valgfri dage i LEGOLAND
50 kmfra LEGOLAND
Uden morgenmad
Gratis parkering
Vandland

Afstand

  • LEGOLAND 50 km
  • Lufthavn 50 km
  • Køretid LEGOLAND (min.) 45

Beskrivelse

Dancapms Trelde Næs - En af Danmarks bedst beliggende pladser

Velkommen til Dancamps Trelde Næs på en af Danmarks bedst beliggende pladser, kun 50 km fra LEGOLAND og Givskud Zoo. Pladsen har egen badestrand og er placeret i et enestående og spændende naturområde med skov, strand og klinter, hvortil der er direkte adgang fra pladsen. På pladsen findes et kæmpe VANDLAND med alt hvad hjertet begærer af rutschebaner og surfhill samt spa, sauna og tyrkisk bad.

I sæsonen arrangeres et utal af spændende AKTIVITETER for hele familien, fra musikarrangementer, underholdning, konkurrencer og traditionelle familieaktiviteter som traktorkørsel, snobrød, krabbefiskeri etc.

Varetegnet for pladsens vandland er den 8 meter høje og 50 meter lange vandrutschebane, der kan sætte gang i adrenalinen hos de fleste, men man finder også en surfhill og en kraftig modstrømskanal, boblezone, vanddyser og vandgardin. Selvfølgelig er der også et mindre bassin med lidt varmere vand til de små hvor de kan plaske rundt, med tilhørende mini-rutchebane.

Er man til ren afslapning, indeholder vandlandet en stor fælles sauna, tyrkisk bad og et stort indendørs spa-bad samt et stort antal liggestole og borde til fri afbenyttelse.

Vandlandet har moderne omklædningsfaciliteter med brusebad og aflåste opbevaringsskabe. I forbindelse med vandlandet findes cafè, hvor man kan købe fast-food, is og drikkevarer.

Direkte fra pladsen er der adgang til stranden. For at komme til stranden skal man anvende nogle forholdsvist stejle trapper, idet pladsen ligger ved klinter. Fra stranden er der en badebro, som også kan bruges til at fortøje joller og lignende til. Stranden er børnevenlig. Nogle få hundrede meter ad en sti fra pladsen, er der adgang til en blå flag strand, som iøvrigt kan anvendes hvis man ikke vil benytte trapperne.
 

OBS: Adgang til pladsens vandland er IKKE inkluderet i prisen.
Pris pr. person/dag, kr. 15,-  (10-turs kort, kr. 100,- /kan anvendes af flere personer)

Trådløst internet (maks. 4 brugere): op til 3 døgn kr. 100,- / op til 7 døgn, kr. 200,-


Campingpas er obligatorisk og kan evt. købes på Dancamps Trelde Næs ved ankomst, DKK 110,-

  • Ankomst fra kl 14:00. Afrejse senest kl 11:00.
  • Du får billetterne tilsendt på e-mail når du har booket. I kan derfor komme ind i LEGOLAND når parken åbner kl 10.00.
Lav en søgning for at se alle vores tilbud inklusive billetter til 2 dage i LEGOLAND fra Dancamps Trelde Næs
Søg efter tilbud
Der er desværre ingen tilbud, der matcher din søgning

Brug for hjælp?

Mail:
Vi besvarer mails indenfor 24 timer, også i weekenden og på helligdage.