SleepIn FÆNGSLET - Horsens
Har du lyst til at sove bag tremmer? I en helt autentisk celle? Så kan vi tilbyde et ophold på FÆNGSLET SleepIn.
Inkl 2 dage i LEGOLAND
54 kmfra LEGOLAND
Inkl morgenmad
Gratis parkering
Gratis Wi-Fi
  • Ankomst fra kl 14:00.
  • Afrejse senest kl 9:59.
  • Du får billetterne tilsendt på e-mail når du har booket. I kan derfor komme ind i LEGOLAND når parken åbner kl 10.00.

Afstand

  • LEGOLAND 54 km
  • Køretid LEGOLAND (min.) 42

Generelt

  • Handicapvenligt
  • Allergivenligt
  • Elevator

Beskrivelse

SleepIn FÆNGSLET
Har du lyst til at sove bag tremmer? I en helt autentisk celle? Så kan vi tilbyde et ophold på SleepIn FÆNGSLET . Ud over en god seng at sove i er du garanteret en unik oplevelse. SleepIn FÆNGSLET  er indrettet i den gamle sygeafdeling, som nu er grundigt restaureret, men endnu emmer af ægte fængselsstemning. Den gamle radio virker stadig i cellerne, og graffitien på væggene er malet af fangerne. SleepIn er for alle – singler, par på tur, børnefamilier, skoleklasser på lejrtur og gæster fra Fængselsmuseet og konferencer eller koncerter på FÆNGSLET eller i byen.
SleepIn rummer i alt 16 to-mandsceller hvoraf én er ”brudesuiten” med dobbeltseng og ekstra plads, to tre-mandsceller og tre fire-mandsceller. Bad og toilet er på gangene. Du har adgang til køkken og spiseplads, hyggekrog med sofa og ”Gangmandscellen”, der bruges til møder eller hyggerum. Der er dyne og hovedpuder samt sengelinned og håndklæder i alle cellerne, ligesom der er gratis WIFI.

 

Tekøkkenet
Tekøkkenet ligger i stuen og har udsigt til fængselsgården. I tekøkkenet findes to kogeplader, en mikroovn, kaffemaskine, en el-kedel og et stort køleskab. Her er du velkommen til at lave din egen mad. Der er spisepladser til 10 personer ad gangen.

 

Hyggeområdet
For enden af gangen på 1. sal er der et hyggeområde med et par sofaer. Puderne i sofaerne er betrukket med gamle gardiner fra hovedbygningen.
Fra det store vindue i gavlen kan du se ud til fængselsgården, hvor fangerne tidligere var på gårdtur. Det er også i fængselsgården, at mange af koncerterne bliver afholdt.

 

Gangmandscellen
Gangmandscellen bliver brugt til at holde møder i og til at opholde sig i om aften. Der findes bøger og spil i cellen. Fra vinduerne er der en flot udsigt over mosen og Hansted gård. 

Lav en søgning for at se alle vores tilbud inklusive billetter til 2 dage i LEGOLAND fra SleepIn FÆNGSLET
Søg efter tilbud
Der er desværre ingen tilbud, der matcher din søgning