Den bedste og billigste børneferie.
Altid inkl. billetter til LEGOLAND

Rabat til Givskud Zoo – Børn ½ pris!

Gør jeres LEGOLAND besøg endnu mere eventyrligt! Besøg også GIVSKUD ZOO og oplev Danmarks største løveflok med masser af søde løveunger.

Tag på safari i jeres egen bil på den jyske savanne og kom tæt på giraffer, zebraer, antiloper og mange flere dyr fra det meste af verden, når I besøger GIVSKUD ZOO. Kør gennem de dobbelte porte ind i løveområdet, hvor store og små løver lister rundt om jeres bil – hvis I da tør?

Til fods kan I tage på en afrikansk ekspedition og møde Samson og de frække gorillaunger. Eller være med til at fodre elefanter, kameler og næsehorn.

Husk også årets nyhed i GIVSKUD ZOO
De sydamerikanske kæmpeoddere, som boltrer sig i et stort bassin.

I GIVSKUD ZOO kan børnene også vaske guld, bage snobrød i tipi-lejren og boltre sig på en kæmpestor legeplads – mens de voksne slapper af i grønne omgivelser.

Bestil dine billetter til GIVSKUD ZOO, når du booker et ophold gennem LEGOLAND Holidays, så sparer du 50 % på børnenes billetter.

Billetterne kan tilkøbes ved booking (gælder kun udvalgte overnatningssteder) gennem LEGOLAND Holidays af ophold på 2 nætter eller mere.
Når du har valgt overnatningsstedet, tilbydes du at tilkøbe entrebilletter til Givskud Zoo. Du bestiller billetterne i bookingforløbet.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte LEGOLAND Holidays på tlf. +45 8724 1272

Se mere om Givskud Zoo på www.givskudzoo.dk

Brug for hjælp?

Mail:
Vi besvarer mails indenfor 24 timer, også i weekenden og på helligdage.