Den bedste og billigste børneferie.
Altid inkl. billetter til LEGOLAND

LEGOLAND®holidays – letter ferielivet for hele familien

LEGOLAND®holidays blev grundlagt i 2002 med det formål at yde en endnu bedre service til de mange turister, som hvert år besøger LEGOLAND. Mange gæster kommer langvejs fra, men uanset afstanden, kan det være både praktisk og sjovt at overnatte i nærheden af LEGOLAND. Familien bliver fri for at køre hele vejen hjem efter en lang dag med en masse seje oplevelser. Og så er én dag i LEGOLAND for det meste heller ikke nok!

Service og kvalitet i top

Vi sørger for det hele, både overnatning i de mest optimale rammer og billetter til LEGOLAND. Benyt dig af vores særlige pakketilbud, som er din garanti for højeste kvalitet og mindst muligt besvær. Så kan du koncentrere dig om det vigtigste – nemlig at holde ferie med familien. Valgmulighederne giver plads til alle slags temperamenter. Uanset om familien trives bedst med det frie campingliv eller foretrækker 4-stjernet hotelkomfort med alt serveret, kan du være sikker på, at både store og små føler sig mere end velkomne. Børnevenligheden er garanteret, ligesom alle faciliteter er helt i top. Vi samarbejder kun med de bedste og mest familievenlige overnatningssteder i Danmark.

Børnene i fokus

Når familien ankommer til overnatningsstedet, er der gjort lidt ekstra ud af at få alle til at føle sig velkomne. Masser af plads til at lege, slappe af og hygge sig sammen. Et væld af aktivitetsmuligheder, service over hele linien – og selvfølgelig det sjove LEGOLAND inden for rækkevidde med nye, spændende events hver eneste gang, I kommer. Det er lige det ekstra, som gør ferien optimal, når børnene er i centrum.

LEGOLAND® lige om hjørnet

Når familien er godt indkvarteret, bliver der endnu mere overskud til at kaste sig over alle tilbudene i LEGOLAND. Og skru bare forventningerne i vejret, for der kommer hele tiden nye udfordringer til, som garanterer fart, action og seje oplevelser for alle aldre. Rundt om hvert hjørne kan du udforske nye universer – og du kan risikere at møde alt fra vilde cowboys til frygtløse pirater. Gå på opdagelse i LEGO® Studios, hvor der venter en fed 4D-film, som du får helt ind under huden gennem de specielle 3D-briller.

Prøv X-treme Racers! En rutschebane som er hamrende hurtig i de hårde kurver. Og glæd dig til den seje robot "Ice Pilots School". Programmér en tur lige efter dit eget hoved og "Ice Pilots School" tager dig med. Du "bygger" og bestemmer selv, om den skal være sjov, vild eller vildest - hvis du tør!

Brug for hjælp?

Mail:
Vi besvarer mails indenfor 24 timer, også i weekenden og på helligdage.