Den bedste og billigste børneferie.
Altid inkl. billetter til LEGOLAND
 • Airport Hotel, Billund - Billund
  2 kmfra LEGOLAND
  Airport Hotel, Billund er et nyt og moderne hotel tæt ved Billund Lufthavn, som byder både børn og voksne velkommen i komfortable omgivelser. Herfra er der ikke langt til hverken LEGOLAND eller Billunds andre spændende udflugtsmuligheder som f.eks. LALANDIA, LEGO House og Givskud Zoo.
 • Best Western Plus Hotel Fredericia - Fredericia
  45 kmfra LEGOLAND
  – dit perfekte opholdssted i hjertet af Danmark! Vores hotel tilbyder en uforglemmelig oplevelse med moderne komfort, enestående service og en fantastisk beliggenhed tæt på Fredericias historiske seværdigheder.
 • Best Western ToRVEhallerne - Vejle
  25 kmfra LEGOLAND
  Prisvindende arkitektonisk 4-stjernet hotel i hjertet af det centrale Vejle
 • Comwell Kolding - Kolding
  41 kmfra LEGOLAND
  Ved siden af hotellet ligger Kolding Legepark, som er en udendørs stor legeplads med vandcykler, robåde, minigolf og grillhytte. I Kolding by ligger ”Nicolai for børn” som er et hus for børn i alle aldre, hvor familien kan boltre sig indenfor bl.a. Motoriske lege, klip og klister, udklædning og smykkeværksteder.
 • Danhostel Vejle - Vejle
  22 kmfra LEGOLAND
  Kombiner jeres tur til LEGOLAND med et ophold på Danhostel Vejle, som ligger smukt placeret midt i den fantastiske natur ved Vejle Ådal. Herfra er der kun 20 minutters kørsel til LEGOLAND og kun en kort køre- eller cykeltur til Vejles hyggelige bymidte.

Brug for hjælp?

Mail:
Vi besvarer mails indenfor 24 timer, også i weekenden og på helligdage.