Den bedste og billigste børneferie.
Altid inkl. 2 dage i LEGOLAND
 • Best Western KRYB I LY - Fredericia
  50 kmfra LEGOLAND
  Idyl i det Østjyske med perfekt beliggenhed for udflugter i Jylland og Fyn. Den jyske østkyst viser sig fra sin aller skønneste side på strækningen Kolding-Fredericia – Vejle og man kan altid tage en afstikker på en Bridgewalking eller en tur til Hindsgavl Dyrehave for så at slappe af på KRYB I LY KRO.
  1 anmeldelser
 • Best Western Plus Hotel Fredericia - Fredericia
  45 kmfra LEGOLAND
  Fredericia huser flere af Danmarks største virksomheder og har et stærkt erhvervsliv. Det er især grundet den centrale beliggenhed i trekantsområdet. Dette nyder mange gæster også godt af. Her er du tæt på strand, skov og by. Bor man på Best Western Hotel Fredericia er Den Historiske Miniby et besøg værd.
  11 anmeldelser
 • Best Western ToRVEhallerne - Vejle
  25 kmfra LEGOLAND
  Prisvindende arkitektonisk 4-stjernet hotel i hjertet af det centrale Vejle
  5 anmeldelser
 • Comwell Kolding - Kolding
  41 kmfra LEGOLAND
  Ved siden af hotellet ligger Kolding Legepark, som er en udendørs stor legeplads med vandcykler, robåde, minigolf og grillhytte. I Kolding by ligger ”Nicolai for børn” som er et hus for børn i alle aldre, hvor familien kan boltre sig indenfor bl.a. Motoriske lege, klip og klister, udklædning og smykkeværksteder.
 • Dancamps Hampen - Hampen
  37 kmfra LEGOLAND
  Pladsen ligger centralt for mange spændende udflugtsmål som LEGOLAND, Løveparken, Playland samt Himmelbjerget og Silkeborgsøerne.
  3 anmeldelser

Brug for hjælp?

Vi sidder klar ved telefonen
Telefon: +45 9623 4792
Mail:
Vi besvarer mails indenfor 24 timer, også i weekenden og på helligdage.