Den bedste og billigste børneferie.
Altid inkl. billetter til LEGOLAND
Randbøldal Camping - Randbøl
Campingpladsen ligger centralt midt i Jylland, og er et godt udgangspunkt for udflugter. Den perfekte ramme om din næste ferie eller weekend ophold.
Inkl billetter til LEGOLAND
10 kmfra LEGOLAND
Uden morgenmad
Gratis parkering

Afstand

  • LEGOLAND 10 km
  • Lufthavn 10 km
  • Køretid LEGOLAND (min.) 10

Beskrivelse

Randbøldal Camping er en moderne 3-stjernet helårs campingplads, placeret i Vejle ådal i hjertet af Danmark, omgivet af naturen er dette stedet for både børn og voksne.

Denne enestående beliggenhed gør Randbøldal Camping perfekt som udgangspunkt for udflugter, fiskeri, vandre- og cykelture.

Tag hele familien med i de fredelige omgivelser ikke langt fra LEGOLAND, Lalandia og Givskud Zoo.

I vil som familie, par, enkeltperson eller gruppe altid være velkommen på Randbøldal Camping. Her kan I leje hytter eller luksus appartments. Pladsen og hytterne er alle veludstyrede, så lad bekymringerne blive hjemme.

Randbøldal Camping er placeret omkring en sø, hvor man kan bade og til børnene er der en 60 meter lang vandrutsjebane. Der er adgang til WIFI og alle toilet og køkkenfaciliteter er gratis at benytte. Kæledyr er også meget velkomne.

Der er mulighed for at bestille morgenbuffet og madpakke, og spise aftensmad i restauranten.

Det eneste I behøver at medbringe er sengelinned og jeres gode humør.

Hos Randbøldal Camping vægter vi aktiviteter og eventyr højt. Vi forsøger at tilrettelægge et spændende program for alle børn og barnlige sjæle. Det kunne være rigtig fint, hvis forældre kommer sammen med børnene, så de i fællesskab kan deltage i de sjove aktiviteter. Lige herunder er aktivitetskalenderen, hvor du kan se, hvilke sjove oplevelser, der venter dig og din familie! Vi glæder os til at se jer.

Egnsmuseer.
Randbøldal Museet, Egnsmuseet i Vandel, Bindeballe Købmandsgaard, Gøglermuseet i Vorbasse, Kongernes Jelling og Trapholtmuseet i Kolding,

Kultur.
Ravningbroen, Egtvedpigens Grav, Rygebjergstenen, Kong Rans Høj og Thyra og Gorms Høje i Jelling samt Robert Jacobsens landskabsskulptur i Tørskind, Naturrum Kirstinelyst som er porten til spændende oplevelse på Randbøl Hede, Frederikshåb Mølleparken.

Servicefaciliteter.
På pladsen er der gode toilet- og badeforhold, familierum, babyrum og opholdsstue med TV.
Der er også mange underholdningsmuligheder for børnene, for eksempel bordtennis, billard, mooncars, vandcykler, stangtennis, clock golf, croket, pentanque WiFi.
Der er 2 laderstander til EL-biler, samt mulighed for leje af Christiania el cykler og alm. el cykler (voksen).

Udendørs aktiviteter.
5.000 m² badesø med 60 meter vandrutsjebane. Stor legeplads med faldunderlag, trampoliner, gynger, klatretårn og sand, samt masser af udenomsplads til solbadning. I informationen kan I endvidere leje cykler til ture i den smukke omegn.

  • Ankomst fra kl 15:00. Afrejse senest kl 11:00.
  • Du får billetterne tilsendt på e-mail når du har booket. I kan derfor komme ind i LEGOLAND når parken åbner kl 10.00. Billetterne gælder på 2 valgfrie dage under opholdet.
Lav en søgning for at se alle vores tilbud inklusive billetter til LEGOLAND fra Randbøldal Camping
Søg efter tilbud
Der er desværre ingen tilbud, der matcher din søgning

Brug for hjælp?

Mail:
Vi besvarer mails indenfor 24 timer, også i weekenden og på helligdage.