Den bedste og billigste børneferie.
Altid inkl. billetter til LEGOLAND
Holme Å Camping - Hovborg
Holme Å Camping - "En Naturperle" nær ved Legoland, Lalandia, Givskud Zoo samt Danmarks ældste by "Ribe"
Inkl billetter til LEGOLAND
20 kmfra LEGOLAND
Uden morgenmad
Gratis parkering
Gratis Wi-Fi

Afstand

  • LEGOLAND 20 km
  • Køretid LEGOLAND (min.) 20

Beskrivelse

Holme Å Camping - "En Naturperle" nær ved Legoland, Lalandia, Givskud Zoo samt Danmarks ældste by "Ribe"

Holme Å Camping blev opstartet i 2002 og har alle moderne faciliteter med udendørs swimmingpool, åben ca. 1 juni til 1 september (gratis), egen Golf og Krolf bane, mooncars m.m. Pladsen er beliggende i udkanten af Hovborg, midt mellem Kolding og Esbjerg, i et fantastisk naturområde.

Lige uden for pladsen løber Holme Å, med Kyst til Kyst stien som følger ådalen. I gå afstand fra pladsen ligger ikke mindre end 3 store frit tilgængelige plantager: Hovborg plantage, Baldersbæk plantage samt Klelund plantage. Klelund Plantage blev i oktober 2010 formelt til Danmarks største Dyrehave ”Klelund Dyrehave”, hvor der tilbydes helt særlige naturoplevelser på heden og i skoven. I hele området er der rigtig mange muligheder for vandre- og cykelture og en mangfoldighed af dyre og planteliv, bl.a. en rigtig stor bestand af kronvildt.

Tæt ved pladsen er der rig mulighed for fiskeri, bl.a. en nyetableret ”Put and take” sø i Hovborg 500 m. fra pladsen og fiskeri i Holme å lige ved siden af campingpladsen. Derudover er der ikke langt til Legoland, Lalandia, Løveparken Givskud Zoo samt Danmarks ældste by Ribe og mange andre forlystelser. Pladsen er en rolig familieplads med opvarmet swimmingpool til alle, der ønsker hygge og afslapning i rolige omgivelser, men hvor der også bydes på masser af muligheder rundt om i naturen.

Alle priser er inkl. brug af alle campingpladsens faciliteter, varmt vand i servicebygningerne, miljøafgifter, gratis benyttelse af opvarmet swimmingpool, åben! (ca. juni til september) m.m.

Vi glæder os til at byde jer velkommen
Marianne & Ove

  • Ankomst fra kl 14:00. Afrejse senest kl 10:30.
  • Du får billetterne tilsendt på e-mail når du har booket. I kan derfor komme ind i LEGOLAND når parken åbner kl 10.00. Billetterne gælder på 2 valgfrie dage under opholdet.
Lav en søgning for at se alle vores tilbud inklusive billetter til LEGOLAND fra Holme Å Camping
Søg efter tilbud
Der er desværre ingen tilbud, der matcher din søgning

Brug for hjælp?

Mail:
Vi besvarer mails indenfor 24 timer, også i weekenden og på helligdage.