Den bedste og billigste børneferie.
Altid inkl. billetter til LEGOLAND
Jelling Camping - Jelling
Jelling Familie Camping byder på skønne, idylliske og historiske omgivelser beliggende i Jelling
Inkl billetter til LEGOLAND
22 kmfra LEGOLAND
Uden morgenmad
Gratis parkering
Gratis Wi-Fi

Afstand

  • LEGOLAND 22 km
  • Køretid LEGOLAND (min.) 20

Beskrivelse

BØRNEVENLIG CAMPING FOR HELE FAMILIEN I JYLLAND
Jelling Familie Camping byder på skønne, idylliske og historiske omgivelser beliggende i Jelling med kort afstand til nogle af de bedste seværdigheder i Danmark!

Campingpladsen bugner i sig selv med et hav af faciliteter og her er der altså rig mulighed for at finde noget at give sig til. Du kan sove i alt fra vores yderst komfortable luksushytter til vandrehytter og selvfølgelig er du også velkommen til at tage egen campingvogn eller telt med og nyde vores fine, store campingplads.

Hos os er der nemlig rigeligt med plads, da vi kan huse op til 300 campister, har 42 hytter og et areal på knap 60.000 kvadratmeter at boltre sig på. Derfor vil du uden tvivl kunne få et mindeværdigt og afstressende afbræk fra hverdagen i rolige omgivelser, hvor børnene kan brænde krudtet af på legepladsen, legerummet, klatrevæggen eller på vores store hoppepuder. Med en beliggenhed i et fredeligt område omringet af skov, marker, hyggelige stier og flotte udsigter kan du også blot nyde godt af vores mange faciliteter og den lokale natur i området.

Fri adgang til pool
Jelling Friluftsbad er åbent for alle, men som campister på Jelling Familie Camping er der fri adgang. Camping med pool er en god måde at slappe af sammen som familie og slippe de indre vandhunde løs.

Med den opvarmede pool er temperaturen altid behagelig og der er plads til at hele familien kan hygge sig sammen.

Hvis du ønsker at udnytte det utal af muligheder Danmark har at byde på, så er Jelling Familie Camping helt oplagt. Vores campingplads ligger centralt i Jylland kun 10 min fra Givskud Zoo, 20 minutter væk fra Legoland og 25 min fra Gudenåens udspring og ikke mindst tæt på Jellingmonumenterne, som siden 1994 har været på UNESCOs verdensarvsliste.

Derudover kan du også snøre vandrestøvlerne og udforske Grejsdalstien på den 16 km lange vandrerute mellem Jelling, Grejs og Vejle, hvor du vil opleve den rå natur, stejle skrænter, erosionskløfter og varierede skovområder. På vejen vil du gå igennem Brandbjerg Sønderskov, som har stået overladt til sig selv siden 1997, og derfor har du altså mulighed for at se planter, du formentlig aldrig har set før og flere finurlige svampetyper. Afslutningsvist kommer du forbi Kongernes Jelling, som absolut også er en anbefalingsværdig seværdighed.

Vi glæder os til at byde jer velkommen hos Jelling Familie Camping!

  • Ankomst fra kl 15:00. Afrejse senest kl 10:00.
  • Du får billetterne tilsendt på e-mail når du har booket. I kan derfor komme ind i LEGOLAND når parken åbner kl 10.00. Billetterne gælder på 2 valgfrie dage under opholdet.
Lav en søgning for at se alle vores tilbud inklusive billetter til LEGOLAND fra Jelling Camping
Søg efter tilbud
Der er desværre ingen tilbud, der matcher din søgning

Brug for hjælp?

Mail:
Vi besvarer mails indenfor 24 timer, også i weekenden og på helligdage.